Bergingen

Bergingen, schuurtjes en tuinhuisjes

Naast chalets bouwt Eureka ook alle soorten bergingen, schuurtjes en tuinhuisjes, waarvoor dezelfde hoogwaardige bouweisen gelden. Deze objecten, gebouwd in hout of kunststof, zijn te voorzien van o.a. stopcontacten, licht en ventilatie. Er geldt een 10 jaar durende garantie op de constructie.

Ook de bergingen bouwt Eureka volledig zelf. Onderstaande standaard berging is dan ook slechts een voorbeeld van wat we voor u kunnen maken. Het spreekt voor zich dat we uw berging geheel kunnen aansluiten op het design van uw chalet.

Maatwerk zonder meerprijs

Wilt u afwijken van dit standaard ontwerp? Dan betaalt u bij ons geen meerprijs voor het aanpassen. Alleen als het bouwen van de berging met uw aanpassingen meer materiaal of tijd kost, berekenen we dit aan u door.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door het voordelige maatwerk van Eureka!

Berging Vancouver

Berging Vancouver

  • Afmeting 2m x 3m

  • Oppervlakte 6 m2

Meer over berging Vancouver

We helpen u graag

Heeft u gevonden wat u zocht? Bel of mail ons om uw wensen te bespreken, of kom langs op ons showterrein en bekijk onze chalets van binnen.