Bel ons:

+31 (0)111 – 728818

Eureka Chaletbouw

Maatwerk op zijn best

Tot in detail voor u op maat

Eureka Chaletbouw

Wij bouwen voor u een comfortabel en modern chalet met bijbehorend tuinhuis op onze locatie in Renesse. Met uw ideeën en onze basismodellen kan het chalet voor u op maat gebouwd worden.

Eureka Chaletbouw is onderdeel van Groep V, welke ook recreatiepark Renesse beheert. Met meer dan 50 jaar ervaring als exploitant van Eureka Park Renesse hebben wij al die jaren ervaring opgedaan in het bouwen van chalets. Onze bouwadviseurs bespreken graag alle mogelijkheden met u. Ons gespecialiseerde bouwteam staat klaar om het chalet voor u te bouwen.

Naast het bouwen van chalets verzorgen wij het transport naar Eureka Park, plaatsing op het veld, aansluiting op de infrastructuur van het park en het aanleggen van het terras. In het hele proces staat ontzorgen voor de klant hoog in ons vaandel.

We helpen u graag

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons en maak een afspraak zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.
Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Geen bouwpakket

Expert in maatwerk

Uniek aan ons is dat wij u betrekken in het ontwerpen van uw eigen chalet. U krijgt geen standaard bouwpakket; wij bouwen voor u een chalet op maat, op basis van uw wensen. Het chalet kunnen wij zo nodig volledig gemeubileerd, op elke door u gewenste locatie realiseren. Hierbij ziet u onze ervaring terug tot in de kleinste details, zoals de lagere drempels en de praktische vorm van het aanrechtblad; alles uiteraard geheel in overleg.

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons showterrein, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden en adviseren u waar nodig. Het is prettig als u een afspraak maakt, dan zorgen we dat we uitgebreid de tijd voor u hebben. Maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom!

Kom langs en zie voor uzelf: bij Eureka chaletbouw is alles mogelijk!
We hopen u snel te zien op ons showterrein.

Een chalet op maat bouwen

Eureka bouwt uw gewenste chalet in 4 stappen

Na een persoonlijk advies, volgt een passend voorstel.

Wanneer uw ideeën en wensen duidelijk zijn, ontvangt u een plattegrond-tekening

De vakmensen van Eureka chaletbouw bouwen uw chalet.

Wij houden u via foto’s op de hoogte, voor tussentijdse bezichtigingen maken wij graag met u een afspraak.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven